Gipszkartonozás Székesfehérvár

Szobafestés

Hőszigetelés

Referenciáink

Vissza a főoldalra

 

06-70/88-1310-8

Gipszkartonozás Székesfehérvár, gipszkarton Székesfehérvár

A Sió-Generál Kft. teljes körű szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére a gipszkartonozás terén Székesfehérváron és környékén.

Gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, speciális tűzálló gipszkarton falak és egyedi gipszkarton polcrendszerek építését, tetőterek beépítését, valamint ablakcsere utáni falsérülések helyreállítását is vállaljuk.

Minden gipszkarton szerelési munkálatra teljes körű garanciát vállalunk!

Gipszkarton szerelés, Gipszkartonozás Székesfehérvár

Gipszkartonozás SzékesfehérvárA gipszkarton szerelés és az ehhez kapcsolódó egyéb feladatok elvégzésében komplett szolgáltatási palettával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére Székesfehérváron és környékén.
Cégünk több ezer négyzetméternyi gipszkarton szerkezet megépítése után bátran állíthatja, hogy - versenyképes áraink mellett - jó minőségben, rövid határidőre tudjuk vállalni az Önök megrendeléseit.
A tanácsadás, felmérés, minőségi kivitelezés mellett bármilyen elképzelés szakmai oldalról történő megtervezésében és megvalósításában bátran fordulhatnak hozzánk ügyfeleink. A gipszkarton szerelés terén komoly szakmai múlttal, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, így munkánkat felkészülten, precízen, gyorsan és igényesen, az ügyfél elvárásaihoz teljes mértékben igazodva végezzük.

Természetesen cégünk a munka végeztével a gipszkartonozásból visszamaradt hulladék anyagot eltávolítja így Önnek nem lesz gondja vele! 

A gipszkarton rendkívül sokoldalúan alkalmazható építészeti elem:

Önsúlyuk kicsi, de a gipszkarton lapok kellő stabilitással és hőszigeteléssel rendelkeznek, így ideális és gazdaságos megoldást jelentenek egyszerű teherhordó szerkezetek kialakítására. Válaszfalak esetén fontos, hogy a fogadó szerkezetek (aljzat, kapcsolódó fal) egyenesek és megfelelő minőségűek, teherbírásúak legyenek.
Gipszkarton rendszerekkel növelhető a komfortérzet, valamint a hang-és hőszigetelési képesség is, legyen szó bármilyen válaszfalról vagy álmennyezetről. A gyári gipszkarton profilrendszerek és kiegészítők lehetővé teszik ferde síkok (tetőtér) vagy akár teljesen egyedi formák, speciális dekorációs elemek kialakítását is. Felhasznált építési anyagokat a Tüzép Siófok telephelyen vásároljuk!

Hívjon bennünket! 06-70/88-1310-8 vagy keressen elérhetőségünk valamelyikén - klikk ide

Gipszkartonozás Székesfehérvár - Gipszkartonozás Kaposvár - Gipszkartonozás Veszprém - Gipszkartonozás Siófok
 

 

Gipszkartonozás | Szobafestés | Hőszigetelés | Főoldal
L-R-L Gipszkarton Székesfehérvár 2012 © Minden Jog Fenntartva.

weboldal készítés Siófok

Leggyakrabban keresett kifejezések: gipszkartonozás Székesfehérvár, gipszkarton Székesfehérvár, gipszkarton szerelés Székesfehérvár, tetőszigetelés Székesfehérvár